2020 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Kremas visam kūnui (Whipped Body Cream)

Kremas visam kūnui (Whipped Body Cream)
Kadangi šis receptas yra ne kartą naudotas ir man asmeniškai yra pats geriausias, aš jį drąsiai keliu į viešą erdvę. Tai riebus kremas, be vandens bazės, tad jo galiojimas kažkur 6-8 mėnesiai.
Receptas: Cocoa butter (kakavos sviestas) - 70gr, Shea butter (taukmedžio sviestas) - 127gr, Mango butter (mango sviestas) - 28gr, Coconut oil (kokosų aliejus) - 5 šaukštai, Grapeseed oil ( vynuogių sėklų aliejus) - 42gr, Sweet almond oil ( saldžiųjų migdolų aliejus) - 42gr, Sea buckthorn seed oil ( šaltalankių sėklų aliejus) - 60 lašų ( maždaug), Vitaminas E 60 lašų, Rose fragrance oil ( Rožių kvapo aliejus) - kažkur 30lašų ( na čia kaip kas nori, galima ir eterinį aliejų pilti kokį tik norime).
Kietuosius aliejus ištirpiname, palaukiame kol atvės ir tik tada pilame kitus aliejus.O tada jau plakame ir plakame, kol gausis masė panaši į išplaktą grietinėlę. Tai užima kažkur 20min, o gal ir ilgiau.  Sėkmės!
Aš drąsiai darau tokį kiekį, nes aš tepuosi visą kūną, o ir dovanoms labai tinkantis produktas 
 🥰🌹

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Muilas kvepiantis Rozmarinu

Dedant citrinos rūgšties, ar pieno rūgšties, reikia papildomai paskaičiuoti Na OH  :)  Šiam receptui 6gr - citrinos rūgšties - papildomai 3....